18 juli, Aankomst New York - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Atie Schut - WaarBenJij.nu 18 juli, Aankomst New York - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Atie Schut - WaarBenJij.nu

18 juli, Aankomst New York

Door: Atie

Blijf op de hoogte en volg Atie

20 Juli 2012 | Verenigde Staten, New York

De vlucht naar New York is goed gegaan. We landen keurig op tid tegen 12 uur op vliegveld New Ark. Dat was een stuk beter dan vorig jaar toen we 4 uur vertraging hadden op onze vlucht naar Los Angeles. Ook waren we vrij snel door de douane. Dat ging allemaal lekker soepel. Wel weer onze vingerafdrukken genomen. Toen wachten op de shuttle bus die ons naar het hotel vervoerde. Pas toen we buiten kwamen, hadden we door hoe warm en broeierig het was. De shutllebus had nog aardig wat gasten af te zetten dus zo tegen 16 uur kwamen we bij ons hotel. Wat een drukte in New York om te rijden en wat veel (gele) taxi's rijden daar.
Van de vlucht, het vroege opstaan, het weer en het tijdsverschil waren we aardig gaar dus snel naar Mc Donald om wat te eten.
Toen we in Mc Donald waren, barstte een gigantisch noodweer los met onweer, blank staande straten en hagel.
Dat was wel even goed voor het weer want daarna was het een stuk prettiger.
Aan het eind van de dag met Kevin nog even aan de wandel geweest om brood etc te halen, toen ook nog even samen naar Empire State Building gelopen.

• 20 Juli 2012 - 15:29

Joey:

Hopelijk snel een zonnetje. Veel plezier in die wereldstad. Ben benieuwd naar de volgende update.