26 juli, Orlando 2e dag - Reisverslag uit Orlando, Verenigde Staten van Atie Schut - WaarBenJij.nu 26 juli, Orlando 2e dag - Reisverslag uit Orlando, Verenigde Staten van Atie Schut - WaarBenJij.nu

26 juli, Orlando 2e dag

Blijf op de hoogte en volg Atie

27 Juli 2012 | Verenigde Staten, Orlando

Ook de 2e dag in Orlando lekker uitgeslapen en 's ochtends gerommeld. Alle 4 weer geen echte plannen voor een attractiepark.
Besloten om eerst naar een shopping mall te gaan en daarna eventueel nog naar Cape Canaveral in combinatie met Cocoa Beach aan de Atlantische Oceaan.
Zo rond 12 uur gingen we naar de Florida Mall. Dat bleek een echt mooi winkelcentrum en dat zegt wat als ik dat zeg. Mooie kledingwinkels, electronicawinkels en sportwinkels.
Ondanks de slechte koers van de Euro tov dollar is Amerika voor kleding, sportschoenen en electronica goedkoper. Met het winkelen zijn we goed geslaagd. Dat wordt straks wel wat passen en meten met de koffers. Zal wel lukken want een aantal dingen gaan niet mee terug.
Opnieuw opvallend hoe goed en behulpzaam we geholpen worden door de jonge medewerkers in de winkels en restaurants. Ook leuk om te zien hoe uitgebreid het aanbod is van de diverse sportzaken.
Een voetbalwinkel gezien met heel veel tenues van Europese teams en Europese landen.
De meeste sportwinkels een ruim assortiment aan hardloop, voetbal en basketbalschoenen.
Ook winkels gezien met alleen maar caps van de honkbalclubs in de wijde regio.
Ook lekker geluncht in winkelcentrum.
Het werd al snel half 5 met ook nog tussendoor lunchen en Mitchell die voor een klasgenoot een specifieke koptelefoon (Dr. Dre??) zou kopen in Amerika.
Dus Cape Canaveral en Cocoa Beach hebben we laten schieten.
Daarna lekker aan het zwembad gezeten en dit verslag geschreven op de I-pad.
Vandaag nog niet eens een foto gemaakt.

's Avonds weer terug naar shopping mall. De Dr. Dre koptelefoon voor de klasgenoot hebben we teruggebracht want het was niet de goede. Gelijk maar weer hapje gegeten in restaurant waar we die middag geluncht hadden.
Inmiddels toch maar een paar foto's gemaakt.

Morgen verlaten we Orlando en verkassen we naar Fort Myers.

Foto's uploaden gaat nog steeds niet goed