25 juli, Orlando 1e dag
Blijf op de hoogte en volg Atie
27 Juli 2012 | Verenigde Staten, Orlando
Een omgeving waar je overspoeld wordt met thema en attractieparken.
De dagen ervoor hadden we nog geen plannen gemaakt wat we in Orlando gingen bezoeken. Seaworld, Walt Disney World Magic Kingdom, Universal Studios en/of Islands of Adventure, etc etc.
Eerst lekker uitgeslapen en toen wat infomatie ingewonnen. Alle 4 hadden we niet het heilige vuur om een hele dag in een attractiepark door te brengen Uiteindelijk gekozen dat de jongens naar het waterpretpark Wet 'n Wild gingen. We hebben ze daar zo tegen 12 uur afgezet. Naast de tickets ook een zogenaamde fastpass geregeld. Daardoor hoef je niet in de rij te staan bij de diverse glijbanen.
Mary en ik zijn naar Daytona Beach gereden. Dat is ca 100 km van Orlando en ligt aan de Atlantische Oceaan.
Het is bekend van de Daytona races en ook omdat je met de auto op het strand mag parkeren. Dat wilden we wel zien natuurlijk. Apart gezicht op dat mooie witte strand. Jammergenoeg konden wij niet meer het strand op met de auto. Het was vloed en dan is de "weg" op het strand tijdelijk niet te berijden.
Het kostte maar 5 dollar.
In Daytona allebei nog een lekkere uitsmijter gegeten.
Toen weer terug naar Orlando.
Tegen 19 uur belden de jongens dat ze opgehaald wilden worden. Die hadden zich 7 uur goed vermaakt.
Na het ophalen gelijk door naar Mc Donald om te eten.
De rest van de avond lekker zitten lezen, internetten en luieren.
Foto's komen later. Het uploaden gaat niet goed